lördag 17 januari 2015

LÖÖÖRDAAAGSMYYYYS

Fick rycket och bakade en nutellakladdkaka.
Sååå god och sååå enkel! :-)
Tur jag ska dansa imorgon!!

Botten
250 g digestivekex
100 g smör, rumsvarmt

Nutellaganache
1 ½ dl vispgrädde
400 g Nutella
½ dl florsocker

GÖR SÅ HÄR

1. Smula sönder digestivekexen och blanda ihop smulorna med smöret.

2. Tryck ut smulorna i en rund form med löstagbar kant, 23–24 cm i diameter. Ställ den i frysen 20–30 min.

3. Koka upp grädden i en kastrull. Stäng av värmen och rör ner Nutella och florsocker. Blanda ordentligt.

4. Häll fyllningen över smulbottnen. Låt den stå i kylen i 2–3 timmar. Servera med vispad grädde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar